Systemutveckling

Vårt systemutvecklingserbjudande omfattar kundanpassade lösningar, integrationer, apputveckling och projektledning med expertis över olika branscher och teknologier.

Innovativa system

Vi har morgondagens systemutvecklare som står redo att förverkliga era idéer och projekt

Hos oss hittar ni olika kompetensnivåer

Albia har mångfald av kompetens bland systemutvecklare - från nybörjare till erfarna experter. Denna dynamiska arbetsmiljö främjar lärande och kreativitet, vilket ger konkurrensfördelar och möjliggör innovativa lösningar för olika projekt. Varje individ bidrar till Albias framgång genom sin unika expertis och samarbetsanda.

Bred erfarenhet inom olika branscher

Vi är experter inom systemutveckling, integrationer och apputveckling med omfattande erfarenhet inom olika branscher. Vårt team har arbetat inom logistik, finans och andra sektorer, vilket ger oss insikter och kunskap för skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet. Låt oss hjälpa er att nå era mål.

Så här går ett kunduppdrag till

1

Kravspecifikation och analys

Vi lyssnar noggrant på era krav och identifierar era unika behov för att skapa en detaljerad kravspecifikation. Genom ett nära samarbete med er och era intressenter säkerställer vi att projektet startar på rätt spår.

2

Design och systemutveckling

Vi omvandlar era behov till en teknisk design och utformar en lämplig arkitektur för systemet. Våra erfarna utvecklare skapar sedan den skräddarsydda lösningen enligt planen, med kontinuerlig testing och felsökning för att uppnå högsta kvalitet.

3

Leverans och drift

När det färdiga systemet är klart implementeras det i er produktionsmiljö med en välplanerad driftsättning. Vi övervakar noggrant för att säkerställa en sömlös övergång och erbjuder användarutbildning och support för en framgångsrik användning av systemet.

Vi har en bred kompetens

Mångsidig kompetens för framstående tekniska lösningar

Expertis för tekniska lösningar

Vår breda kompetensspann omfattar en mängd teknologier och plattformar, från Serverless och DevOps till databaser som SQL och NoSQL. Vårt team har expertkunskaper inom flera programmeringsspråk som C#, C++, Java, Kotlin, Python, Dart, JavaScript, TypeScript, Swift & SwiftUI samt PHP. Vi är också erfarna inom ramverk som Flutter, Angular, Qt (C++), .NET (C#) och Express (Node.js). Oavsett projektets omfattning och krav kan ni lita på vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar för att möta era behov och krav.

Optimera mjukvaruleverans med DevOps

Albia är stolta över att erbjuda konsulter med omfattande kompetens inom DevOps. DevOps är en agil metodik som integrerar utvecklings- och driftsättningsprocesser för att förbättra mjukvaruleveransens effektivitet. Genom att kombinera automatisering och samarbete möjliggör DevOps snabbare utveckling och kontinuerlig leverans av mjukvara. Vårt team av erfarna DevOps-experter kan hjälpa er att implementera denna metodik, vilket resulterar i förbättrad produktkvalitet och smidigare hantering av teknologiska utmaningar.

Systemdrift i ett grönare datacenter

Albia har avtal med GleSYS och kan därigenom leverera 100% förnybar energi till drift av IT-systemen vi förvaltar och utvecklar åt er. Vi erbjuder självklart även drift på Azure, AWS och Google Cloud.

Kontakta oss

Varför inte ta dialogen vidare över en kopp kaffe?