Tjänster inom

Systemutveckling

Utveckling bör vara enkelt

Vi förstår att IT bara måste fungera

Hos oss finns en mångfald av olika kompetenser och erfarenheter. Låt våra utvecklare ta hand om helhetsleveransen, eller hyr in oss som en extra resurs i ett befintligt team. Vi matchar ihop er efterfrågan och ert behov med en IT-konsult. Vi bistår i både längre så väl som kortvariga uppdrag.

Att få system att tala med varandra är i många fall ett måste i verksamheter. Vi har bland annat en gedigen erfarenhet av integrationer mot affärssystem, transportsystem med fler. Våra utvecklare hjälper er hela vägen från idé till leverans.

Att utveckla portaler och webbappar, för till exempel anställda eller kunder kan vara början på något nytt. Kunder förväntar sig ett smidigt sätt att följa sin order på, och ladda ned fakturor. Låt oss utveckla en användarvänlig webbapp, som gör jobbet åt er.

Vi bygger er drömapp, precis så som ni vill ha den. Vi skriver kod som fungerar på iOS och Android, men vi har också en gedigen kompetens inom plattformsoberoende utvecklingsspråk som fungerar på alla plattformar.

Varför välja oss?

Här kommer några nördiga rader om vad vi kan

Vår breda kompetensspann omfattar en mängd teknologier och plattformar, från Serverless och DevOps till databaser som SQL och NoSQL. Vårt team har expertkunskaper inom flera programmeringsspråk som C#, C++, Java, Kotlin, Python, Dart, JavaScript, TypeScript, Swift & SwiftUI samt PHP. Vi är också erfarna inom ramverk som Flutter, Angular, Qt (C++), .NET (C#) och Express (Node.js). Oavsett projektets omfattning och krav kan ni lita på vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar för att möta era behov och krav.

Försäljning

036-39 37 91
erik.wismen@albia.se

Utveckling

036-39 37 92
gustav.persson@albia.se

Support

Vi hjälper dig direkt

Telefon

036-39 37 90

Helgfria vardagar, 08.00 - 17.00

E-post

support@albia.se

Helgfria vardagar, 08.00 - 17.00

Avvikelser i öppettider kan förekomma. Just nu har vi inga planerade avvikelser.