Kontakt

Vi bryr oss om er och ert företag. Hos oss finns en supportorganisation redo att hantera era IT-utmaningar. Vi har ett telefonnummer för alla dina ärenden. Ring oss alla vardagar 08-17.

Kontakta Albia

Ett telefonnummer för alla dina ärenden. Vi finns på plats under kontorstid, men vi tar emot samtal och mail även utanför arbetstid. Vår support har öppet vardagar 08.00 - 17.00.

Kontaktpersoner

Erik Wismén

VD, Tekniker

Gustav Persson

Teamledare

Isabelle Klasson

Försäljning

Kunskapsdatabas
Microsoft 365

Vår support hjälper dig att återställa lösenordet. Ring vår support (036-777 04 50) så återställer vi ditt lösenord. Du måste ringa från det telefonnummer som finns registrerat på ditt Microsoft-konto för att vi ska kunna lämna ut ett nytt lösenord. Ditt företag kan ha särskilda rutiner för detta som Albia efterlever.

En behörig beställare på ert företag skickar in information om det användarkonto ni önskar att vi skapar. Mejla till info@albia.se eller support@albia.se. Användarkonton läggs upp inom några timmar vanligtvis.

Vi behöver följande information:

  • Namn på användaren
  • Önskad e-postadress
  • Mobilnummer till användaren
  • Önskad licens

En behörig beställare mejlare in uppsägning av önskad molntjänst till support@albia.se. Vi ser helst att ni meddelar i god tid, gärna ett kvartal innan önskad uppsägning. Tänk på att vi inte styr uppsägningstid på Microsoft 365 till exempel.

Varje månad genereras en faktura som innehåller förnyelser under föregående månad. Det kommer inte att genereras någon faktura om era tjänster inte har förnyats under föregående månad. Därför kan ni enkelt beställa Microsoft 365 med 12-mån förskottsbetalning och på så sätt få fakturan för licensen en gång per år.

Betalningsvillkor för molntjänster är alltid 30 dagar om inget annat är avtalat. Fakturan skickas ut i början på varje månad.

Webbhotell

Priserna uppdateras kontinuerligt och ändringar aviseras via e-post. Kontakta oss så får du den senaste prisuppgiften på den toppdomän du efterfrågar.

En uppsägning ska inkomma senast 90 dagar innan domänen förnyas (förnyelsedatum). Uppsägningen mailas in till support@albia.se och är giltig först när vår support i vändande mail har bekräftat uppsägningen.