Hårdvara

Albia säljer högkvalitativa IT-produkter till företag och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta era affärsbehov. Vi är auktoriserade återförsäljare av Lenovo och Logitech.

IT-produkter

Vi ser till att ni får den bästa utrustningen utifrån era krav och förväntningar

Rådgivning ingår alltid

På Albia erbjuder vi ett brett sortiment av IT-utrustning, inklusive datorer, servrar, skärmar och kringutrustning. Vi förser er med pålitliga produkter av hög kvalitet för att möta era specifika behov. Dessutom ingår vår professionella rådgivning för att säkerställa att ni får de bästa lösningarna och produkterna som passar just er verksamhet.

Konfigurationstjänster

Med Bring som vår pålitliga logistikpartner garanterar vi snabba och pålitliga leveranser till er. Vi har även möjlighet att konfigurera bland annat arbetsdatorer inför leverans, detta är fördelaktigt eftersom datorn kommer färdig att användas.

Hyra och finansiering

Albia har ett samarbete med Ikano Bank vilket möjliggör hyra som ett finansieringsalternativ. Betala en förmånlig månadskostnad i 36 månader och behåll enheten när avtalsperioden är slut. Dessutom ingår försäkring av enheten i månadskostnaden.

Beställning till leverans

1

Offert

Ni ringer antingen till er säljare eller till vår support och förklarar vad ni behöver. Vi tar omedelbart fram en offert på produkten. Vi justerar och anpassar offerten till er så mycket det behövs.

2

Order

Ordern skapas utifrån offerten och produkterna reserveras i lager. Har ni valt konfigurering tar det ett par extra dagar innan ordern skickas från vårt lager. Annars är leveranstiden 1-3 arbetsdagar.

3

Leverans

Er order levereras till kontorsdörren med Bring så snabbt som bara möjligt. Har ni ett supportavtal med oss kommer eventuella datorer ni köper att registreras i vår kundportal per automatik.

Kontakta oss

Varför inte ta dialogen vidare över en kopp kaffe?

Support

Vi har öppet vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid går det bra att lämna ett meddelande. Skicka gärna in ditt ärende via mail.

036-39 37 90
support@albia.se