Publicerad den 15 november 2023

Roll

Systemutvecklare

Erfarenhet

Junior

Plats

Jönköping

Studerar du till systemutvecklare och är på jakt efter en praktikplats till våren 2024? Då har du hittat helt rätt!

Nu har du som student möjlighet att göra vårens NFK eller LIA hos oss på Albia Sweden AB. Möjligheten riktar sig i första hand till dig som studerar Mjukvaruutveckling och mobila plattformar vid Jönköping University eller Systemutvecklare vid Yrkeshögskolan. Vi har väldigt begränsat med plats så skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom ansökningar och håller eventuella intervjuer i januari 2024. Du kommer att få en personlig handledare som hjälper dig och kommer med feedback under hela praktikperioden.

Du kommer att få lära dig mycket under praktiken, men det är viktigt att du som person är tålmodig och självgående. Du bör också ha mycket god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för programmering. Praktiken genomförs i våra lokaler i Jönköping, så du bör vara bosatt här i närområdet. Begränsade möjligheter till distansarbete.

Albia Sweden AB är ett svenskt IT-konsultbolag med huvudkontor i Jönköping. Vi har moderna och nyrenoverade lokaler på Science Park i centrala Jönköping. Vi levererar innovativ informationsteknologi till företag som är eller vill upp i molnet. Albia erbjuder främst tjänster inom systemutveckling och drift, men även it-support och hårdvarunära tjänster.

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Erik Wismén på 036-39 37 91 eller erik.wismen@albia.se.

Support

Vi har öppet vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid går det bra att lämna ett meddelande. Skicka gärna in ditt ärende via mail.

036-39 37 90
support@albia.se