Partners

Albias partners utgörs av välrenommerade företag och organisationer som delar vår vision om att leverera innovativa och pålitliga IT-lösningar till våra gemensamma kunder.

ComCenter

I samarbete med ComCenter i Jönköping erbjuder vi skräddarsydda och innovativa kommunikationslösningar som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet. Vårt partnerskap bygger på en stark och framgångsrik relation, särskilt när det gäller att tillgodose kundens behov av telefonitjänster.

Microsoft

Albia bedriver återförsäljning av Microsoft 365 och andra företagstjänster tillhandahållna av Microsoft. Vårt partnerskap etablerades under våren 2021.

Lenovo

Vi är auktoriserade återförsäljare av Lenovos omfattande sortiment arbetsdatorer och kringutrustning. Denna hedervärda auktorisation bekräftar vår förmåga att erbjuda och stödja Lenovos högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande portfölj av pålitliga och effektiva arbetsdatorer som är utformade för att möta de moderna affärsbehoven.

Logitech

Albia Sweden AB är stolta auktoriserade partners med Logitech, en världsledande tillverkare av datortillbehör och elektroniska produkter. Denna samarbetsrelation möjliggör tillhandahållandet av högkvalitativa och innovativa lösningar till våra kunder, med stöd av Logitechs pålitliga teknik och expertis.

Support

Vi har öppet vardagar 08.00 - 17.00. Övrig tid går det bra att lämna ett meddelande. Skicka gärna in ditt ärende via mail.

036-39 37 90
support@albia.se