Albia Sweden AB Logga

Systemutveckling

Vi erbjuder systemutveckling med inriktning på molnapplikationer. Vår huvudsakliga erfarenhet består av system för affärsflöden och administration.

Konsultuthyrning

Albia förser er med utvecklare. Välj om konsulten ska sitta på plats hos er eller på distans. Utifrån er kravspecifikation tar vi fram en lämplig kandidat för uppdraget.

Funktionsleveranser

Vi utvecklar helt skräddarsydda system efter ert behov. Från ett inledande möte till utveckling och slutligen även drift. Vi levererar hela kedjan i funktionsleveransen.

Driftlösningar

Om ert företag är i behov av drift så hjälper vi er med driften. Placera ert system på servrar hos oss eller i Microsoft Azure.

Behovsanpassade lösningar för er verksamhet

För oss på Albia är det viktigt att involvera verksamheten som ska använda systemet så tidigt som möjligt. Vi arbetar därför systematiskt och agilt genom hela utvecklingsprocessen. Vi löser era utmaningar.

Vår kompetens

Vi erbjuder systemutveckling i C#, C++, JavaScript, Swift, Java med fler. Erfarenhet inom flertalet olika ramverk finns, däribland Qt, Angular och .NET.

Integration & API

Albia ger möjligheten för två helt olika system att kommunicera med varandra. Tidigare uppdrag innefattar bland annat att hämta data från affärssystem som Fortnox och Visma.

Affärsområdesansvarig
Erik Wismén

036 - 777 04 65

Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Vill du titta vidare på vår hemsida klickar du på krysset uppe till höger.