Support & IT

Med kontor i centrala Jönköping är våra tekniker snabbt på plats. Vi erbjuder även rådgivning och mjukvarulicenser.

Vi tar hand om er IT

Ibland underlättar det att ha en partner att luta sig tillbaka på när det kommer till vardaglig IT.

Fokusera på annat än IT

Albia ser till att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för det produktiva företaget som är i molnet, eller vill upp i molnet. Välj om ni vill ha er IT-support till en fast månadskostnad, eller på löpande räkning. Våra priser baseras på antal användare och den inställelsetid ert företag behöver.​

Passar detta ert företag? Det tror vi!

I vårt kundregister finns alltifrån enmansföretagare till lite störe bolag. Vår tjänst passar företaget som antingen inte har kompetensen att hantera sin IT, men också bolaget som upplever att det IT-relaterade arbetet tar för mycket tid från kärnverksamheten.

Erbjudandet

Ert företag får genom oss ett telefonnummer, för alla era anslutna it-tjänster. Er personal ringer in sina tekniska ärenden direkt till oss. Vi ger it-support, hjälper er med licenser och ert ev Office 365, installation av ny datorer, försäljning av it-utrustning med fler. Vårt mål är att vara en helhetsleverantör av it för små och medelstora företag.

Albia Recycle

Vi är med och driver er som IT-kund mot en mer hållbar hantering av ert elektronikavfall.

Vi tar hand om hela livscykeln

Vi ser vårt ansvar i att som återförsäljare av datorer, mobiltelefoner och annan elektronik, även kunna erbjuda sista steget i livscykelen för enheterna som vi säljer. När våra it-konsulter byter ut din gamla dator, erbjuder vi oss alltid att ta med oss och återvinna den gamla, som en del i vårt hållbarhetsarbete. Ni som företag slipper hantera ert elektronikavfall och kan fokusera på annat istället.

Återvinningsprocessen

Genom vår samarbetspartner Iron Mountain transporteras elektronikavfallet till en sorteringsanläggning. Där plockas enheterna isär, rengörs och går antingen till återvinning eller ut på marknaden igen. Till exempel så skickas många bärbara datorer till skolor i utvecklingsländer.

Köp din nästa dator av oss

Vi har avtal med flertalet distrubitörer och är auktoriserade återförsäljare av Lenovo.

Rådgivning till ditt bästa IT-köp

Vi har tillgång till cirka 30.000 artiklar för leverans inom ett par arbetsdagar. Det som skiljer oss från en vanlig e-handel, är att vi arbetar med personlig rådgivning. Du behöver inte kunna något om datorer för att köpa en dator av oss, vi sätter oss in i din verksamhet och tar utefter det fram ett par förslag på datorer som uppfyller dina kriterier. Vi tar inget extra betalt för vår rådgivning, det ingår när du handlar från oss.

Konfiguration och installation

Det kan vara skönt att få en dator färdigkonfigurerad vid leverans. Vi erbjuder konfiguration och installation av till exempel Office 365, redan innan din dator levereras till dig. Utifrån dina önskemål ser våra tekniker till att göra din dator redo för drift. Hämta ut din dator på vårt kontor, eller få den direkt till dörren med Bring.

Leasing och hyra

Ibland kan det vara ett klokt val att hyra eller leasa produkten till en månadskostnad, istället för att köpa direkt. Vi samarbetar med Ikano Bank vid finansiering av IT-produkter.

Erbjudandet

Vi har ett brett sortiment och kan leverera:

Kontakta oss

Ta ett samtal med oss om hur vi kan förenkla för ert företag genom vår IT-support.