Albia Sweden AB Logga

Dator & IT-Support

En flexibel och kostnadseffektiv helhetslösning för en trygg och säker IT-miljö för små och medelstora företag. Med Albias Dator & IT-support hjälper vi er att skapa en hög säkerhet och systemtillgänglighet, att era medarbetare har rätt digitala verktyg och att ni får tillgång till professionell IT-support, anpassad efter era specifika behov och krav på responstid för åtgärd vid uppkomna störningar.

Support

Vi finns alltid där för er när ni behöver oss. Våra tekniker hjälper er genom fjärrsupport, eller fysiskt på plats hos er om situationen kräver. Ni väljer en inställelsetid som passar för er verksamhet.

Hårdvara

Albia återförsäljer och hyr ut datorer, mobiltelefoner och en rad andra IT-produkter. Alltid med snabba leveranser. När produkten når slutet av sin livslängd, kan Albia hjälpa till med återvinningen.

Drift

I ert vardagliga arbete ser vi till att ni har de applikationer som behövs för era arbetsuppgifter, men också drivrutiner, antivirusskydd med fler. Vi är även en lösningsleverantörer av Microsoft 365.

Outsourca er IT-avdelning till oss

Vi tar ett helhetsansvar för er IT-miljö och ser till att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för det produktiva företaget som är i molnet, eller vill upp i molnet.

Vi finns där för er

Ibland går det inte som man tänkt sig. Lösenord glöms bort, datorer går sönder och hårddiskar kraschar. Albia tar hand om er IT så att ni kan återgå till er vanliga verksamhet istället.

Albia är lösningsleverantör åt Microsoft

Hos oss får du rådgivning inom Microsoft 365, Power Automate, Teams och Sharepoint. Vi återförsäljer även licenser. Genom oss går det enkelt att beställa fler licenser vid behov, och plocka bort. Flexibelt ska det vara.

Erik Wismén

036 - 777 04 65

Albia har hjälpt till att hitta rätt digitala arbetsredskap för oss, de har mycket hög kompetens och en briljant och snabb service.

Monica Karlsson, Enkla Byrån AB

Monica Karlsson Enkla Byrån
Albia sköter teknik

Vi minimerar era kostnader för IT

Vi debiterar en fast månadskostnad för tjänsten Dator & IT-support. Kostnaden är baserad på antal användare och den inställelsetid som ni önskar.

Vad ingår i ett supportavtal?

Våra tre huvudkomponenter som ingår i ett supportavtal är:

Vem behöver ett supportavtal?

I vårt kundregister finns alltifrån enmansföretagare till lite störe bolag. Vår tjänst passar företaget som antingen inte har kompetensen att hantera sin IT, men också bolaget som upplever att det IT-relaterade arbetet tar för mycket tid från kärnverksamheten.

Välkommen att kontakta oss!

Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Vill du titta vidare på vår hemsida klickar du på krysset uppe till höger.