Tjänster inom

IT & Servicedesk

Våra lösningar

Vi förstår att IT bara måste fungera

Vi finns vid din sida oavsett om oturen är framme, eller om du bara har en fråga. Det finns alltid någon att vända sig till med IT-ärenden när ni väljer oss som leverantör. En kontaktväg för all IT och ett snabbt svar på alla ärenden och frågor. Våra tekniker utgår från Jönköping och Mullsjö.

Genom att lösa så mycket som möjligt genom fjärrstyrning spar vi in på onödiga resor och kostnader. Med en fjärrlicens på er enhet kan ni känna er trygga med att vi har full kontroll på er enhet när ni behöver support. Vårt fjärrsystem sköter dessutom övervakning av er enhet dygnet runt. Upptäcks fel eller sårbarheter kommer ni att underrättas om dessa.

Hos oss finns ett brett sortiment av IT-produkter. Vi har till stor del Lenovo och HP i sortimentet, men återförsäljer precis det ni efterfrågar. På lagerhyllan finns dessutom ett mycket brett sortiment med kringutrustning. Vi har också goda möjligheter genom samarbetspartners, att återförsälja begagnad IT.

Att arbeta i molnet och i Microsoft 365 är framtiden. Hos oss får ni hjälp att välja rätt licenser för er verksamhet. Genom vårt partnerskap med Microsoft kan vi även återförsälja licenser till marknadsmässiga priser, samlat på en svensk samlingsfaktura.

För oss är det viktigt att ta ansvar hela vägen. När elektronik når slutet av sin tekniska livslängd, ser vi också till att återvinna dessa på rätt sätt. Vi har en lokal underleverantör i Jönköping som tar hand om all överbliven IT. Hårddiskar raderas med Blancco, eller destrueras. En stor del återbrukas, och resterande återvinns.

Vi projekterar, installerar och supporterar trådlösa nätverk inom både kontor och industri. Vi arbetar med ledande tillverkare, så som Ubiquiti och Cisco. Den teknik vi använder oss av möjliggör fjärrstyrning och proaktiv övervakning, vilket gör att vi kan garantera snabba åtgärder och insatser om oturen skulle vara framme.

Lägg ut driften av system och servrar på oss. Vi har avtal med landets grönaste och driftsäkraste serverhall. Vi tillhandahåller dessutom ett helt eget webbhotell med tillhörande domäntjänster. Vårt webbhotell passar företag i alla storlekar, stora som små.

Vår Backup-tjänst är ett bra alternativ för företaget som har filer och data som är värd att skydda. Vi har moderna mjukvaror som säkerhetskopierar både datorer, OneDrive och filsystem, och således även förvarar säkerhetskopiorna på en säker plats.

Allt börjar med ett samtal

En väl fungerande IT-miljö är bara ett samtal bort

Kontakta oss

Hör av dig till oss så pratar vi mer

Försäljning

036-39 37 91
erik.wismen@albia.se

Utveckling

036-39 37 92
gustav.persson@albia.se

Support

Vi hjälper dig direkt

Telefon

036-39 37 90

Helgfria vardagar, 08.00 - 17.00

E-post

support@albia.se

Helgfria vardagar, 08.00 - 17.00

Avvikelser i öppettider kan förekomma. Just nu har vi inga planerade avvikelser.