IT-support

Albia är din pålitliga partner för smidig och problemfri IT-drift. Vi är nischade på små och medelstora företag.

Support när du behöver det

Ett supportavtal med oss innebär att hjälpen alltid finns tillgänglig. Aldrig mer datorstrul och IT-problem

Alltid snabba lösningar

Albia tillhandahåller professionell IT-support på distans för snabb och smidig hjälp utan fysiska möten. Vid mer komplexa ärenden står vi redo att besöka er arbetsplats och lösa problemen, oavsett karaktär och omfattning. Vi finns lokalt i Jönköping och har majoriteten av våra uppdrag i närområdet, men vi arbetar också med kunder i andra delar av landet.

Lösningar för alla företag

Vi har en mångfald av kunder i vårt register, från enmansföretagare till medelstora bolag. Vår tjänst passar dem som behöver outsourca IT på grund av kompetensbrist eller för att frigöra tid från IT-relaterade arbetsuppgifter.

Proaktivt arbete hela vägen

Genom att aktivt förebygga och avvärja problem innan de uppstår sparar ni som kund både tid och pengar. Genom kontinuerlig övervakning och rutiner upptäcker vi potentiella hot och risker. Det ger oss möjligheten att agera i förväg och säkerställa att er tekniska miljö fungerar smidigt och problemfritt. Med vårt fokus på förebyggande åtgärder kan ni tryggt fortsätta er verksamhet utan oro för avbrott eller driftstörningar.

Känner du dig bortprioriterad av din nuvarande IT-leverantör?

Vi vet att många av våra branschkollegor bortprioriterar mindre kunder och småföretag. Men det gör inte vi. Vårt fokus är att ta hand om alla kunder oavsett uppdragets omfattning. Vi lovar dig en mer personlig upplevelse hos oss på Albia!

Microsoft 365

Skapa en modern och effektiv arbetsplats med Microsoft 365 från Albia

Albia är Microsoft Partners

Som stolt Microsoft partner erbjuder Albia det kraftfulla verktyget Microsoft 365 till företag i alla storlekar. Med appar som Word, Excel och PowerPoint kan ditt team samarbeta och skapa med enkelhet. Oavsett om det handlar om att skapa dokument, analysera data eller hålla engagerande presentationer, ger Microsoft 365 dig verktygen för att optimera produktiviteten och nå framgång.

Ökad säkerhet och trygghet för ditt företag

Säkerhet är en prioritet för alla företag. Med Microsoft 365 får du den senaste säkerhetstekniken och funktionerna som skyddar din verksamhet mot hot och dataintrång. Från avancerad identitets- och åtkomsthantering till molnbaserade backuplösningar och skydd mot skadlig kod, ger Microsoft 365 dig tryggheten att fokusera på det som är viktigt - din verksamhet.

Så här går en felanmälan till

1

Felanmälan

När ni kontaktar oss med ert IT-ärende, tar vi emot informationen och loggar ärendet i vårt system. En tekniker tilldelas till uppdraget och påbörjar lösning utefter ert avtal. Vi påbörjar nästan alltid lösningen omedelbart.

2

Åtgärd

Ärendet felsöks och åtgärdas av en tekniker. I den mån det är möjligt försöker vi lösa det på distans, men vid ärenden som är effektivare att lösa fysiskt tvekar vi aldrig att åka ut på plats.

3

Rapportering

När ärendet är åtgärdat skriver den aktuella teknikern en rapport. Denna besparar tid vid framtida ärenden och ger oss statistik. Det går även bra att ta del av rapporterna genom vår kundportal.

Nätverkslösningar

Vi löser nätverket på ert företag. Vi både installerar och hanterar nätverk.

Ett fungerande nätverk är ett måste

Att anlita Albia för hantering av ert trådlösa nätverk ger en högre nivå av säkerhet, optimerad prestanda, möjlighet till dygnet-runt support och tillgång till den senaste tekniken. Detta kan frigöra tid och resurser för att fokusera på andra viktiga delar av verksamheten, samtidigt som man har trygghet i att ens trådlösa nätverk är i trygga händer.

Installationer av nätverk

Utifrån ert behov kan vi genomföra installationer av nätverk samt WiFi i era lokaler. Vi installerar nätverksprodukter från framförallt TP-Link, Ubiquiti och Cisco. Albia har även samarbete med flera lokala internetleverantörer som tillhandahåller driftsäker fiber på Wetternet i Jönköping.

Applikationsdrift

Vi tillhandahåller pålitlig och professionell applikationsdrift i samarbete med GleSYS.

En pålitlig partner för era verksamhetssystem

Att välja Albia som din driftspartner ger dig en rad fördelar. Vi erbjuder pålitlig och skalbar drift, robust säkerhet, hög prestanda och snabb respons. Vår erfarna supportteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa till. Med Albia kan du fokusera på din verksamhet och lita på att ditt system är i trygga händer.

All data förvaras i Sverige

Genom vårt samarbete med GleSYS kan vi erbjuda dig en unik fördel. All data förvaras inom Sverige i ett av deras gröna datacenter, vilket garanterar hög datasäkerhet och följer strikta integritetsregler. Tillsammans med GleSYS kan vi erbjuda pålitlig och hållbar drift för din verksamhet.

Kontakta oss

Varför inte ta dialogen vidare över en kopp kaffe?