IT för småföretagaren

För dig som brinner för företaget och bara vill att era datorer fungerar

Ett IT-erbjudande för småföretagare

Är du småföretagare? Vill du bara att allt ska fungera, samtidigt som du har en trygg it-partner vid din sida? Då är detta rätt erbjudande för dig.

Vi vet att IT kan upplevas som ett hinder för dig som driver ett företag. Vi håller dig i handen och ser till att du har rätt dator för uppgiften, ett väl fungerande Office 365 och allt därutöver som krävs för att driva ett digitalt småföretag. När oturen är framme - så är Albia på plats och åtgärdar samt förbygger framtida problem.

Det personliga mötet

Vi tror på det personliga mötet. Speciellt när det gäller mindre företag. Vi kommer i största möjliga mån att skicka en och samma it-tekniker på era supportuppdrag.

Försäljning av datorer

Vi säljer datorer till konkurrenskraftiga priser, vi är framförallt nischade på Lenovo. Vi är din rådgivare när det kommer till att hitta en ny arbetsdator.

Prisbild

Vi debiterar en månadskostnad för tjänsten. I första hand sker support via fjärrstyrning, men kräver situationen en tekniker på plats så kommer vi ut och löser fel och support. Korta samtal och enklare supportärenden ingår i den fasta månadskostnaden, vilket ger dig en bra kontroll över utgifterna.